Julemat

Julekoldtbord

399,- pr. pers

Røkt laks, reker, sild, roastbiff, spekeskinke, fenalår, julesylte, kyllinglår, waldorfsalat, potetsalat, blomkålsalat, eggerøre, remulade, majones, rømme, brød og smør

Juletapas

570,- pr. pers

Appelsinmarinert kylling vingeklubber, grove medisterpølser, glaserte ribbebiter, kjøttboller i tomatsaus, saltbakte småpoteter, fenalår med jordbær og ruccola, sildesalat, gravlaksruller, sylteruller, dadler med bacon, oliven, tomat- og løksalat, tomatpesto, pesto, aioli og focaccia

Grøt

Hjemmelaget risengrøt med sukker, kanel og smør
80,- pr. pers.

 

Hjemmelaget risengrøt uten tilbehør
70,- pr. pers.

 

Vegan risengrøt med sukker, kanel og smør
125,- pr. pers.

 

Hjemmelaget rømmegrøt med sukker, kanel, smør og rosiner
100,- pr. pers.

Risengrøt med tilbehør og spekemat
179,- pr. pers.

Rømmegrøt med tilbehør og spekemat
199,- pr. pers.

 

 

Risengrøt og spekemat
245,- pr. pers.
Risengrøt med sukker, kanel og smør. Spekeskinke, fenalår, spekepølser, blomkålsalat, potetsalat, rømme, eggerøre og flatbrød.

 

Rømmegrøt og spekemat 

265,- pr. pers.
Rømmegrøt med sukker, kanel, smør og rosiner. Spekeskinke, fenalår, spekepølser, blomkålsalat, potetsalat, rømme, eggerøre og flatbrød

Julemat – buffet


Pinnekjøtt og ribbe
610,- pr. pers.  Inkludert riskrem kr. 655,- pr. pers.

Serveres med hjemmelaget medisterkaker, kålrotstappe og rødkål, rosenkål, fett, saus og poteter

 

Pinnekjøtt 
590,- pr. pers. Inkludert riskrem kr. 635,- pr. pers.
Serveres med hjemmelaget kålrotstappe, fett og poteter


Ribbe 
590,- pr. pers. Inkludert riskrem kr. 635,- pr. pers.
Serveres med hjemmelaget medisterkaker og rødkål, rosenkål, saus og poteter


Kalkunbryst
490,- pr. pers. Inkludert riskrem kr. 535,- pr. pers.
Serveres med grønnsaker, waldorfsalat, fløtesaus og poteter


Vegetar nøttestek og stuffing
465,- pr. pers. Inkludert riskrem kr. 510,- pr. pers.

Serveres med hjemmelaget kålrotstappe og rødkål, rosenkål, saus og poteter


Maten leveres som buffet, beregnet til to ganger servering. Minimum bestilling 10 personer.

Dessert

Riskrem med kirsebærsaus
95,- pr. pers.


Karamellpudding med cognackrem
105,- pr. pers.


Sitronfromage med rørte bringebær
95,- pr. pers.


Sjokolademousse med vaniljesaus
95,- pr. pers.

Farstad Catering 

Tlf: 51482182

E-post: po**@**************ng.no

Våre menyer

Catering til alle anledninger

“Perfekt mat til den        

  perfekte anledningen”

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.