Selskapsmeny

Forretter

Salat med reker, lime, chili og koriander 

95,- pr. pers.

 

Røkt laks med eggerøre 

95,- pr. pers.

 

Spekeskinke og melon 

95,- pr. pers.

 

Cæsarsalat med kylling 

105,- pr. pers.

 

Parmaskinke med ruccola og pinjekjerner 

115,- pr. pers

Supper forrett

Løksuppe med toast 

85,- pr. pers.

 

Blomkålsuppe 

90,- pr. pers.

 

Tomatsuppe med egg 

90,- pr. pers.

 

Fiskesuppe 

115,- pr. pers.

 

Blåskjellsuppe 

115,- pr. pers.

Hovedretter 

Bakt ørretfilet med stekte grønnsaker, saus og saltbakte småpoteter

297,- pr. pers.

Kyllingfilet med stekte grønnsaker, saus og saltbakte småpoteter

297,- pr. pers.

Surstek med stekte eller kokte grønnsaker, saus og poteter 

340,- pr. pers.

Oksestek med stekte eller kokte grønnsaker, saus og poteter

310,- pr. pers.

Lammestek med tomat, sjampinjong, gulrot, rosenkål, saus og poteter

310,- pr. pers.

Reinsdyrstek med stekte eller kokte grønnsaker, saus og poteter

375,- pr. pers.

Røkt svinekam med surkål, gulrøtter, erter, saus og poteter

310,- pr. pers.

Svinestek med surkål, gulrøtter, erter, saus og poteter

310,- pr. pers.

Helstekt indrefilet, (må skjæres opp) stekte grønnsaker, saus og poteter

520,- pr. pers.

Helstekt ytrefilet, (må skjæres opp) stekte grønnsaker, saus og poteter

415,- pr. pers.

Ekstra garnityr

Waldorfsalat 25,- pr. pers.

Tyttebærsyltetøy 10,- pr. pers.

Fløtegratinerte poteter 25,- pr. pers

Diverse 

Duk, lys og servietter 

Ca.  45,- pr. pers.

Dekketøy etter avtale

 

Kjøretillegg Bryne/Kleppe 

150,- pr. tur

Kjøretillegg etter avtal

 

Dessert 

Sjokoladefondant med pasjonsfruktkrem 

115,- pr. pers.

 

Creme brûlee med bær 

105,- pr. pers.

 

Lime panna cotta med bringebær 

95,- pr. pers.

 

Karamellpudding med cognackrem 

95,- pr. pers.

 

Sjokolademousse med vaniljesaus 

90,- pr. pers.

 

Dronning Maud fromasj 

90,- pr. pers.

 

Sitronfromasj med rørte bringebær 

90,- pr. pers

Farstad Catering 

Tlf: 51482182

E-post: post@farstad-catering.no

Våre menyer

Catering til alle anledninger

“Perfekt mat til den        

  perfekte anledningen”