Koldtbord

Alternativ 1

320,- pr. pers.

Karbonader med løk, kylling, roastbiff, skinke, spekeskinke, brokkolisalat, potetsalat, eggerøre, rømme, remulade, brød og smør

Alternativ 2

390,- pr. pers.

Røkt laks, reker, karbonader med løk, kylling, roastbiff, skinke, spekeskinke, bønnesalat, waldorfsalat, blomkålsalat, potetsalat, eggerøre, majones, remulade, rømme, brød og smør.

Koldtbord og tapas

475,- pr. pers.

Røkt laks, reker, karbonader med løk, kylling vingeklubber, kjøttboller i tomatsaus, roastbiff, skinke, scampi sweet chili, pastasalat, brokkolisalat, potetsalat, eggerøre, majones, remulade, aioli, focaccia, brød og smør

Koldttallerken

269,- pr. pers.

Røkt laks, reker, kylling, roastbiff, fylt svinekam, spekeskinke, brokkolisalat, potetsalat, eggerøre, majones, brød og smør.

Tillegg

Brød og smør 21,- pr. pers.

Focaccia 16,- pr. pers.

Aioli 12,- pr. pers.

Flatbrød 12,- pr. pers.

Karbonader med løk 49,- pr. pers.

Kylling 37,- pr. pers.

Skinke 28,- pr. pers.

Roastbiff 30,- pr. pers.

Spekeskinke 30,- pr. pers.

Spekepølser 37,- pr. pers.

Fenalår 35,- pr. pers.

Fylt svinekam 30,- pr. pers.

Røkt laks 46,- pr. pers.

Gravlaks 46,- pr. pers.

Reker 46,- pr. pers.

Sild 15,- pr. pers.

Sildesalat 22,- pr. pers.

Eggerøre 20,- pr. pers.

Brokkolisalat 23,- pr. pers.

Waldorfsalat 25,- pr. pers.

Pastasalat 35,- pr. pers.

Blomkålsalat 23,- pr. pers.

Potetsalat 24,- pr. pers.

Salat og dressing 29,- pr. pers.

Italiensk salat 25,- pr. pers.

Bønnesalat 23,- pr. pers.

Eggesalat 25,- pr. pers.

Rekesalat 44,- pr. pers.

Rømme 10,- pr. pers.

Remulade 12,- pr. pers.

Majones 10,- pr. pers

Farstad Catering 

Tlf: 51482182

E-post: po**@fa**************.no

Våre menyer

Catering til alle anledninger

“Perfekt mat til den        

  perfekte anledningen”

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.